Αρχική | Διάφορα | Ζώδια | Τι λένε τα άστρα για την εβδομάδα από 20/02 έως 26/02/2017

Τι λένε τα άστρα για την εβδομάδα από 20/02 έως 26/02/2017

Τι λένε τα άστρα για την εβδομάδα από 20/02 έως 26/02/2017

Η αστρολογική πρόβλεψη του Γιώργου Σοφιάνη.

ΚΡΙΟΣ

Η βόμβα που θα σκάσει αυτή την εβδομάδα μπορεί να είναι κρότου ή λάμψης, αλλά το μόνο σίγουρο είναι πως δε θα πρέπει να σε εκπλήξει αλλά να έχεις όσο το δυνατό περισσότερο καταφέρει να ελέγξεις την ενέργεια που θα εκλυθεί. Η ταχύτητα με την οποία αντιμετωπίζεις τα πράγματα τον τελευταίο καιρό έχει δημιουργήσει αρκετό εκνευρισμό στους γύρω σου ή σε έχει φτάσει στα όρια των σωματικών σου αντοχών, κάτι που δημιουργεί ευνοϊκές συνθήκες για μία λεκτική σύγκρουση ή για ένα σωματικό σου break down. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

ΤΑΥΡΟΣ

Η νέα εβδομάδα έχει ως στόχο να σε βγάλει από μία επικίνδυνα επιθετική καθημερινότητα και να σου προσφέρει την ευκαιρία να κάνεις κάτι διαφορετικό, να περάσεις χρόνο με πρόσωπα που έχετε χαθεί, να βρεθείς κοντά σε φίλους και γνωστούς. Οι ρυθμοί στη δουλειά μπορεί να είναι έντονοι και απαιτητικοί ή να πρέπει να έρθεις σε διαδικασία σύγκρισης, άρα και σύγκρουσης, με άτομα που βρίσκεστε αντίπαλοι στην ίδια κούρσα. Αν πάλι βιώνεις την απόλυτη επαγγελματική ανέχεια, αν δε βλέπεις κανένα φως στην άκρη του τούνελ, τότε ίσως να έχει έρθει η ώρα ώστε να μιλήσεις με γνώριμα πρόσωπα που μπορεί να σου ανοίξουν ένα δρόμο που δε βλέπεις για την ώρα, να σου προσφέρουν την ευκαιρία να αισθανθείς και πάλι αισιοδοξία για τη ζωή. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η απόσταση ανάμεσα στο σχέδιο και την πράξη μπορεί να μοιάζει με την απόσταση ανάμεσα στο ψέμα και την αλήθεια τη νέα εβδομάδα. Από τη μία πλευρά, βρίσκεσαι σε ένα περιβάλλον που μπορεί να μοιάζει να βρίσκεται σε αναβρασμό, μέσα στο οποίο υπάρχουν κινήσεις και εξελίξεις που σηματοδοτούν μεταβάσεις που δεν είναι εύκολο να καταγραφούν πλήρως. Σε αυτό το πλαίσιο, μπορεί να αισθάνεσαι πολύ καλά με τον εαυτό σου, αφού αναγνωρίζεις πως μετέχεις σε προσπάθειες εξέλιξης και αλλαγής, πως προσθέτεις το λιθαράκι σου σε πράξεις που είναι σε θέση να φέρουν ανατροπή σε επαγγελματικά ή ευρύτερα κοινωνικά δεδομένα. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η αντίδραση σου απέναντι στη συσσωρευόμενη ένταση των τελευταίων ημερών είναι το μεγάλο στοίχημα της νέας εβδομάδας. Αν συνεχίζεις να έχεις ένα πρόσωπο που ασκεί πίεση πάνω από το κεφάλι σου, ένα άτομο που είναι σε θέση να σε εκνευρίσει ακόμα και με ένα βλέμμα ή μία απλή λέξη, τότε θα πρέπει να αρχίσεις να κοιτάζεις προς κατευθύνσεις που δηλώνουν απόδραση, αλλά την ίδια στιγμή υποδεικνύουν και διαθέσεις παραίτησης. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

ΛΕΩΝ

Η νέα εβδομάδα σε ωθεί να συνεχίσεις να εκφράζεις τον εαυτό σου, ακόμα και αν αυτό σημαίνει πως δημιουργείς αντιπάθειες και προβλήματα στους γύρω σου, αφού αισθάνεσαι πως έχει φτάσει η ώρα ώστε να κάνεις ολοκληρωτικά φανερή την παρουσία σου. Μπορεί να προκύπτει η ευκαιρία ώστε να κάνεις ταξίδια που ανοίγουν τον επαγγελματικό σου κύκλο, να συζητάς σχέδια που καταστρώνεις για την υπάρχουσα δουλειά σου και να λαμβάνεις την αποδοχή τρίτων ή να είσαι έτοιμος/η να ολοκληρώσεις τις σπουδές σου σε ένα αντικείμενο που φαίνεται να αλλάζει την ιδιότητα σου. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η νέα εβδομάδα φαίνεται να αποτελεί ακόμα μία στιγμή-σταθμό της τελευταίας διετίας, που είναι σε θέση να καταγράψει νέα δεδομένα στον επαγγελματικό ή ερωτικό χάρτη της ζωής σου. Τα φώτα φαίνεται να είναι στραμμένα προς την άλλη πλευρά, εκεί που βρίσκεται ένα άτομο που ανοίγει μία πόρτα την οποία όμως δε γνωρίζεις αν πρέπει να σπρώξεις ώστε να ανοίξει ακόμα περισσότερο ή να αναμένεις μήπως και κλείσει. Δυστυχώς ή ευτυχώς, σώμα και πνεύμα δε φαίνεται να συμβαδίζουν με αποτέλεσμα να αισθάνεσαι πως ονειροβατείς κάποιες στιγμές, πως λειτουργείς εντελώς ασυναίσθητα και δίχως λογική, προσπαθώντας όμως να στηριχτείς στο ένστικτο σου. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

ΖΥΓΟΣ

Τι είναι αυτό που σε χαλαρώνει και βοηθά να λαμβάνεις αποστάσεις από τη σκληρή και επίπονη καθημερινότητα; Αυτό το ερώτημα μπορεί να σε ταλαιπωρήσει τη νέα εβδομάδα, αλλά την ίδια στιγμή θα σου προσφέρει την ευκαιρία να ανακαλύψεις απαντήσεις που δε φανταζόσουν πως μπορεί να υπάρξουν. Μία πιθανή προοπτική είναι να αποφασίσεις να περάσεις περισσότερο χρόνο με το έτερο ήμισυ και να εκμεταλλευτείς την ευνοϊκή συγκυρία να νιώσεις περισσότερο αγαπητός/η και ποθητός/η, να φλερτάρεις και να παθιαστείς, να ζήσεις για τη σχέση που έχεις ή για αυτή που επιδιώκεις να αποκτήσεις. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η νέα εβδομάδα σου προσφέρει την ευκαιρία να κοιμίσεις τους γύρω σου και να καταφέρεις να περάσεις κάτω από τη μύτη τους αυτό που κρύβεις, αλλά την ίδια στιγμή κινδυνεύεις να πέσεις και εσύ ο/η ίδιος/α σε μία παρόμοια παγίδα. Πιθανότατα να ασχολείσαι πολλές ώρες με τα επαγγελματικά σου, να χρειάζεται να επενδύσεις χρόνο και κόπο σε ζητήματα που θα σε φέρουν σε έντονη συζήτηση ή ακόμα και κόντρα με συναδέλφους σου, αφού βρίσκεσαι μπροστά σε αποφασιστικές στιγμές. Αντί όμως να πέσεις με το κεφάλι στο θέμα, αντί να στοχεύσεις στην καρδιά του ζητήματος και να προκαλέσεις μεγάλη αναστάτωση, καλύτερα να δείξεις πως συμφωνείς με την άλλη πλευρά, με στόχο να εξετάσεις κατά πόσο εννοεί αυτά που αναφέρει. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η τελευταία Ηλιακή έκλειψη στους Ιχθείς τη νέα εβδομάδα, μετά από μία διετή σειρά εκλείψεων στον άξονα Παρθένου/Ιχθύων, φαίνεται να καταφέρνει να γλυκάνει τη γεύση σου, αφού έχεις την ευκαιρία να νιώσεις όμορφα μέσα σε ένα περιβάλλον που θα μπορούσε να αποτελέσει αυτό που ευχόσουν. Η παραμονή της Αφροδίτης και του Άρη στον Κριό αποτελούν ισχυρές ενδείξεις πως συνεχίζεις να ενδιαφέρεσαι για την προσωπική σου καλοπέραση, πως βρίσκεις τρόπους για να ξεφύγεις από τα εμπόδια και τις παγίδες, κυρίως μέσα από νέες γνωριμίες και ερωτικά φλερτ αν είσαι μόνος/η. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η νέα εβδομάδα φαίνεται να σε βάζει στη διαδικασία να παίξεις ένα παιχνίδι με τους γύρω σου με στόχο να περάσεις σκέψεις, ιδέες και προτάσεις σου σε εκείνους χωρίς να μιλήσεις ή ακουστείς. Το παραπάνω φαντάζει ιδιαίτερα απαιτητικό σε μία πρώτη ανάγνωση, αφού θα αρχίσεις να αναρωτιέσαι πως είναι δυνατό να φανείς χωρίς να κινηθείς, πως είναι δυνατό να γίνεις αντιληπτός/η χωρίς να μιλήσεις, πως είναι δυνατό να δράσεις χωρίς να κινηθείς. Και όμως, υπάρχει μία απάντηση και ονομάζεται αποφασιστικό κλείσιμο υποθέσεων μέσα από άδειασμα χώρων που θέλουν ανανέωση, πέταμα αντικειμένων και σκέψεων που έχουν παλιώσει, αδιαφορία προς άτομα που σημαίνει πως υπάρχει πλέον οριστική ρήξη ανάμεσα σας. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η νέα εβδομάδα κουβαλά αρκετή κινητικότητα για εσένα, αφού είναι πιθανό να συνεχίζεις να βρίσκεσαι μπροστά σε νέα δεδομένα που αφορούν την επαγγελματική ή προσωπική σου ζωή και να πρέπει να τα εμφανίσεις στους γύρω σου. Μία ανακαίνιση του χώρου ή μετακόμιση θα πρέπει να ολοκληρώνεται είτε στο μυαλό σου ως σχέδιο είτε σαν πράξη και να χρειαστεί πλέον να αντιμετωπίσεις το οικονομικό σκέλος αυτής της πράξης, χωρίς να πέσεις στην παγίδα να υπερεκτιμήσεις κάποια δεδομένα. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

ΙΧΘΥΕΣ

Η νέα εβδομάδα κουβαλά μαζί της την τελευταία Ηλιακή έκλειψη στο ζώδιο σου θέλοντας να κλείσει ένα μεγάλο κύκλο δύο περίπου ετών, υπενθυμίζοντας σου πως δεν μπορείς να ζεις απλά και μόνο μέσα στην πραγματικότητα, αλλά επιδιώκεις να περνάς βόλτες και από τον κόσμο του φανταστικού παραμυθιού. Η αλήθεια είναι πως μπορεί να έχουν αυξηθεί τα έξοδα σου, να πρέπει να υπολογίσεις κάποια νέα δεδομένα που θα έκαναν ένα άλλο άτομο να χάσει τον ύπνο του λόγω της οικονομικής ανασφάλειας ή να πρέπει να αρχίσεις να λειτουργείς με εντελώς τεχνοκρατικό τρόπο σε ένα επαγγελματικό περιβάλλον που σε στενεύει. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

Πηγή: jenny.gr


Σχολιάστε το άρθρο:

 

Διαβάστε ακόμα:

Κοροναϊός : Ο αγώνας δρόμου για τα εμβόλια πλησιάζει στο τέλος του

Κοροναϊός : Ο αγώνας δρόμου για τα εμβόλια πλησιάζει στο τέλος του

Τη στιγμή που το δεύτερο κύμα της πανδημίας μαστίζει την Ευρώπη, οι ειδικοί αισιοδοξούν ότι το πρώτο αποτελεσματικό και ασφαλές εμβόλιο θα εγκριθεί ...

περισσότερα

Δημοφιλέστερα Άρθρα

Τελευταία άρθρα

Πόνος στο μαστό: δείτε κάποιες όχι και τόσο συνηθισμένες αιτίες
Εκτιμάται ότι δύο στις τρεις γυναίκες εμφανίζουν σε κάποια φάση της ζωής τους δυσφορία ή πόνο στο μαστό, ιδιαίτερα πριν την εμμηνόπαυση. Μέχρι κάποιο ...  
Δείτε τι μας συμβαίνει επειδή μικραίνει η διάρκεια της ημέρας
Υπάρχει μία διαταραχή, που κάνει την εμφάνισή της τον χειμώνα και για την οποία ο περισσότερος κόσμος δεν γνωρίζει πολλά πράγματα, με αποτέλεσμα ...  
Κοροναϊός: Πώς η στοματική κοιλότητα συνιστά κύρια είσοδο του ιού
Οι ερευνητές εξέτασαν επίσης τις περιοχές όπου ο ιός μένει στο στόμα. Ερεύνησαν τους στοματικούς ιστούς με τα υψηλότερα επίπεδα ACE2, του υποδοχέα ...  
Αυτά είναι τα σημάδια ότι τρώτε υπερβολική ζάχαρη
Η ζάχαρη εντοπίζεται σε πολλά τρόφιμα υπεράνω υποψίας, όπως τα φρούτα και τα γαλακτοκομικά. Ωστόσο, τα φυσικά σάκχαρα σε αυτές τις υγιεινές τροφές ...  
French beauty: Τα tips των Γαλλίδων για φυσικό μακιγιάζ
Μπορεί λοιπόν το φυσικό μακιγιάζ με λαμπερή επιδερμίδα να έγινε τάση παγκοσμίως τα τελευταία χρόνια παίρνοντας τη θέση του έντονου contouring, οι Γαλλίδες ...