Νηστίσιμα

  • συνταγή: σουπιές φρικασέ
    συνταγή: σουπιές φρικασέ

    Τα υλικά για τη συνταγή: 1 κιλό σουπιές Μαρούλι Άνηθο Καρότο Φρέσκο και ξερό κρεμμύδι Πράσο Λάδι 1 πατάτα 1/3 Μαϊντανού Διαδικασία: Ρίχνουμε το λάδι στην κατσαρόλα να κάψει, μετά βάζουμε το κρεμμύδι το ...

  • συνταγή: Θράψαλα ροδέλες με ρύζι
    συνταγή: Θράψαλα ροδέλες με ρύζι

    Τα υλικά για τη συνταγή: 1 συσκευασία θράψαλα 1 κιλό κρεμμυδάκια κοκκάρι 1 κονσέρβα ντομάτα κονκασέ 1 κουταλιά πελτέ 4 σκελίδες σκόρδο κομμένο σε φετούλες ...

  • Πάστα φλώρα νηστίσιμη
    Πάστα φλώρα νηστίσιμη

    Τα υλικά για τη συνταγή: 1 κούπα καλαμποκέλαιο 1/3 της κούπας  φρέσκο χυμό πορτοκάλι και το ίδιο ζάχαρη 2 κ.σ. κονιάκ ξύσμα από ένα πορτοκάλι ή διαφορετικά 1-2 βανίλιες φαρίνα ...

  • συνταγή: νηστίσιμοι λαχανοντολμάδες
    συνταγή: νηστίσιμοι λαχανοντολμάδες

    Τα υλικά για τη συνταγή: ¾ φλιτζ. Ελαιόλαδο, 1 ½ φλιτζ. Κρεμμύδι, ψιλοκομμένο,  6 φρέσκα κρεμμυδάκια, ψιλοκομμένα (λευκό, πράσινο), 200 γρ. μανιτάρια πλευρώτους ψιλοκομμένα, ½ ...

  • συνταγή: Νηστίσιμα μπισκότα
    συνταγή: Νηστίσιμα μπισκότα

    Τα υλικά για τη συνταγή: 1/2 φλιτζ. μαργαρίνη σε θερμοκρασία δωματίου 1 φλιτζ. σπορέλαιο 3/4 φλιτζ. ζάχαρη 1/2 φλιτζ. χυμό φρέσκου πορτοκαλιού 1 κ.γ. σόδα μαγειρικής 1 κ.γ. μπέικιν πάουντερ 1 κ.γ. ...

  • συνταγή: Καλαμαράκια κοκκινιστά με πράσα
    συνταγή: Καλαμαράκια κοκκινιστά με πράσα

    Τα υλικά για τη συνταγή: Για 4 μερίδες800 γρ. καλαμαράκια, φρέσκα ή κατεψυγμένα, καθαρισμένα* και κομμένα σε μέτρια κομμάτια3 - 4 φρέσκα κρεμμυδάκια, ψιλοκομμένα1 κονσέρβα αποφλοιωμένα ...

  • συνταγή: Καλαμαράκια με σπανάκι
    συνταγή: Καλαμαράκια με σπανάκι

      Υλικά   1 κιλό καλαμάρια, φρέσκα ή κατεψυγμένα, καθαρισμένα και κομμένα σε ροδέλες 7–8 φρέσκα κρεμμυδάκια (το άσπρο και το τρυφερό πράσινο μέρος), ψιλοκομμένα ή 2 μέτρια ξερά ...

  • συνταγή: Γαρίδες με πικάντικη κρούστα
    συνταγή: Γαρίδες με πικάντικη κρούστα

    Τα υλικά για τη συνταγή: 1 πακέτο γαρίδες μεγάλες, ακαθάριστες 1 κουταλάκι του γλυκού πάπρικα 1 κούπα αλεύρι για όλες τις χρήσεις 1 κουταλιά της σούπας σκόνη μουστάρδας 1 κοφτή ...

  • συνταγή: Καλαμάρια ψητά με μυρωδικά!
    συνταγή: Καλαμάρια ψητά με μυρωδικά!

    Τα υλικά για τη συνταγή: 800 γρ. καλαμάρια μέτρια ή μεγάλα (ολόκληρα), φρέσκα ή κατεψυγμένα Για το «άλειμμα»:2 κουτ. σούπας μαϊντανός ψιλοκομμένος2 κουτ. σούπας άνηθος ψιλοκομμένος1 μικρό ...

  • συνταγή: Νηστίσιμα Τσουρεκάκια
    συνταγή: Νηστίσιμα Τσουρεκάκια

    Υλικά: Για το προζύμι: 2 κύβοι νωπή μαγιά ή 2 φακελάκια ξηρή μαγιά 1 κουτ. σούπας ζάχαρη 1 φλ. τσαγιού χλιαρό νερό 4 κουτ. σούπας αλεύρι Για τη ζύμη: 1/2 κουτ. γλυκού ...

back 1 2 3 4 5 6 7 next συνολικά: 70 | προβολή: 11 - 20

Κοροναϊός : Ο αγώνας δρόμου για τα εμβόλια πλησιάζει στο τέλος του

Κοροναϊός : Ο αγώνας δρόμου για τα εμβόλια πλησιάζει στο τέλος του

Τη στιγμή που το δεύτερο κύμα της πανδημίας μαστίζει την Ευρώπη, οι ειδικοί αισιοδοξούν ότι το πρώτο αποτελεσματικό και ασφαλές εμβόλιο θα εγκριθεί ...

περισσότερα

Δημοφιλέστερα Άρθρα

Τελευταία άρθρα

Πόνος στο μαστό: δείτε κάποιες όχι και τόσο συνηθισμένες αιτίες
Εκτιμάται ότι δύο στις τρεις γυναίκες εμφανίζουν σε κάποια φάση της ζωής τους δυσφορία ή πόνο στο μαστό, ιδιαίτερα πριν την εμμηνόπαυση. Μέχρι κάποιο ...  
Δείτε τι μας συμβαίνει επειδή μικραίνει η διάρκεια της ημέρας
Υπάρχει μία διαταραχή, που κάνει την εμφάνισή της τον χειμώνα και για την οποία ο περισσότερος κόσμος δεν γνωρίζει πολλά πράγματα, με αποτέλεσμα ...  
Κοροναϊός: Πώς η στοματική κοιλότητα συνιστά κύρια είσοδο του ιού
Οι ερευνητές εξέτασαν επίσης τις περιοχές όπου ο ιός μένει στο στόμα. Ερεύνησαν τους στοματικούς ιστούς με τα υψηλότερα επίπεδα ACE2, του υποδοχέα ...  
Αυτά είναι τα σημάδια ότι τρώτε υπερβολική ζάχαρη
Η ζάχαρη εντοπίζεται σε πολλά τρόφιμα υπεράνω υποψίας, όπως τα φρούτα και τα γαλακτοκομικά. Ωστόσο, τα φυσικά σάκχαρα σε αυτές τις υγιεινές τροφές ...  
French beauty: Τα tips των Γαλλίδων για φυσικό μακιγιάζ
Μπορεί λοιπόν το φυσικό μακιγιάζ με λαμπερή επιδερμίδα να έγινε τάση παγκοσμίως τα τελευταία χρόνια παίρνοντας τη θέση του έντονου contouring, οι Γαλλίδες ...