Αρχική | Διάφορα | Ζώδια | Ζώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα 18 Ιουλίου

Ζώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα 18 Ιουλίου

18 Ιουλίου 2015
Ζώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα 18 Ιουλίου

Κριός

Αγαπητοί Κριοί, είναι μια καλή μέρα για να κάνετε μια νέα αρχή στον έρωτα και σε ό, τι έχετε προγραμματίσει. Η μέρα σας καλεί να αξιοποιήσετε την ενέργεια που έχετε σε δημιουργικές δραστηριότητες και να ασχοληθείτε με καταστάσεις που σας ευχαριστούν και σας ανανεώνουν. Τώρα θα νιώσετε την ανάγκη να κάνετε τις αλλαγές που θέλατε σε βασικούς τομείς της ζωής σας. Η ψυχολογία σας θα είναι ιδιαίτερα ανεβασμένη και θα θελήσετε να φλερτάρετε και να αφεθείτε σε ερωτικά παιχνίδια.

Ταύρος

Αγαπητοί Ταύροι, σήμερα θα θελήσετε να χαλαρώσετε και να δώσετε στον εαυτό σας χρόνο. Μείνετε σπίτι και μοιραστείτε στιγμές με τα αγαπημένα σας πρόσωπα, αφού φαίνεται πως τώρα έρχεστε πιο κοντά με τους δικούς σας ανθρώπους και νιώθετε την ανάγκη να είστε τρυφεροί απέναντί τους. Μπορείτε να βρείτε ιδέες για νέα ξεκινήματα στα επαγγελματικά σας και με την καλή οργάνωσή σας να τα καταφέρετε και τα εγχειρήματά σας να στεφθούν με επιτυχία.

Δίδυμοι

Αγαπητοί Δίδυμοι, σήμερα εντείνεται η ενεργητικότητά σας και ωθείστε σε νέα ξεκινήματα. Θα νιώσετε ανανεωμένοι και θα θελήσετε να επιδείξετε μαχητικότητα στα θέματα που σας απασχολούν και να βρείτε λύσεις σε πρακτικά ζητήματα. Επίσης, μπορείτε να αξιοποιήσετε τις ευκαιρίες που θα σας δοθούν σε συναισθηματικό επίπεδο. Οι προτάσεις για εξόδους δεν θα λείψουν κι εσείς θα θελήσετε να βρεθείτε με άτομα που θα σας αναζωογονήσουν. Η μέρα κρύβει ευκαιρίες στον έρωτα για τους αδέσμευτους, μέσα από νέες γνωριμίες.

Καρκίνος

Αγαπητοί Καρκίνοι, κάποια παράπονα θα προκύψουν σε συναισθηματικό επίπεδο, καθώς η ευαισθησία σας θα είναι ιδιαίτερα αυξημένη τη σημερινή μέρα. Θα ζητήσετε αποδείξεις από το ταίρι σας, ώστε  να σας κάνει να νιώσετε ασφάλεια και να σας εκφράσει την προσοχή του. Επειδή θα θελήσετε να ξέρετε που βαδίζετε, καλό θα είναι να αποφύγετε καταστάσεις που σας προκαλούν ανασφάλεια. Κάντε  μία ανοιχτή κουβέντα, προκειμένου να εκφράσετε τα παράπονα αλλά και τα θέλω σας.

Λέων

Αγαπητοί Λέοντες, σήμερα θα ανασυντάξετε τις δυνάμεις σας και θα θέσετε νέους επαγγελματικούς στόχους, που θα σας φέρουν επιτυχία και αναγνώριση. Θέλετε να δείτε τα σχέδιά σας να παίρνουν σάρκα και οστά και είστε διατεθειμένοι να εργαστείτε με επιμονή και μεθοδικότητα για να τα ολοκληρώσετε. Η μέρα σας καλεί να ασχοληθείτε και με τα ερωτικά σας και, κυρίως εσείς που είστε σε σχέση, να αφουγκραστείτε τις επιθυμίες και τα θέλω του συντρόφου σας και να προσπαθήσετε να τα καλύψετε.

Παρθένος

Αγαπητοί Παρθένοι, η μέρα σήμερα έχει αυξημένη κοινωνικότητα για εσάς. Θα είστε διαρκώς σε κίνηση και θα θελήσετε να βρεθείτε με αγαπημένα σας πρόσωπα ή με το ταίρι σας για να δείξετε το ενδιαφέρον σας μέσα από τη δοτικότητά σας. Η διάθεσή σας θα είναι τόσο ανεβασμένη που δεν αποκλείεται μέσα από την κοινωνικότητά σας να προκύψει και κάποια νέα γνωριμία, που θα σας ενθουσιάσει και θα δώσει έναν τόνο ανανέωσης στην καθημερινότητά σας.

Ζυγός

Αγαπητοί Ζυγοί, φαίνεται πως θα θελήσετε να προβείτε σε κάποιες αλλαγές αλλά τη δεδομένη στιγμή σας λείπει η αποφασιστικότητα που θα σας δώσει την ώθηση για να τις πραγματοποιήσετε. Σκέφτεστε τα υπέρ και τα κατά από τα πλάνα και τα σχέδια που έχετε στο μυαλό σας και καλείστε να πάρετε αποφάσεις που θα σας εξελίξουν. Η αναποφασιστικότητά σας όμως δεν θα σας βοηθήσει κι έτσι ενδεχομένως τα πλάνα να μείνουν προς το παρόν μόνο πλάνα.

Σκορπιός

Αγαπητοί Σκορπιοί, θα είστε ιδιαίτερα ανεβασμένοι ψυχολογικά σήμερα κι αυτό θα σας βοηθήσει πολύ να στραφείτε σε δραστηριότητες που σας ευχαριστούν. Δείτε τους φίλους σας, μοιραστείτε στιγμές μαζί τους και περάστε καλά. Φαίνεται πως αρνείστε να μπείτε στη ρουτίνα της καθημερινότητας και θέλετε να κινηθείτε σε εορταστικούς ρυθμούς με την παρέα που θα επιλέξετε εσείς. Καλό θα είναι να αφήσετε τις υποχρεώσεις στην άκρη, λοιπόν, και να αφιερώσετε χρόνο στον εαυτό σας.

Τοξότης

Αγαπητοί Τοξότες, ιδιαίτερα δυναμικούς θα σας βρει η σημερινή μέρα, καθώς φαίνεται ότι βρίσκετε τη δύναμη να κυνηγήσετε τις επιδιώξεις και τα σχέδιά σας, να κάνετε πλάνα για το μέλλον σας και να νιώσετε άκρως δημιουργικοί και δραστήριοι. Στα ερωτικά σας, θα θελήσετε να περάσετε χρόνο με το ταίρι σας ή με φίλους και οι ιδέες σας θα είναι πρωτοποριακές για το πώς θα περάσετε τη σημερινή σας μέρα.

Αιγόκερως

Αγαπητοί Αιγόκεροι, σήμερα φαίνεται πως δεν θα αφήσετε τίποτα να ρίξει τη διάθεσή σας. Αφιερώστε χρόνο σε εσάς, στην καλοπέρασή σας, στις στιγμές που θα σας ξεκουράσουν από την ένταση της καθημερινότητας και σε όσα έχουν να κάνουν με τις βαθύτερες ανάγκες σας, τις οποίες θα θελήσετε να καλύψετε χωρίς περιορισμούς. Δραστηριότητες που σας ευχαριστούν, όπως μία κούρα ομορφιάς ή μία βόλτα στην αγορά θα σας ανανεώσουν.

Υδροχόος

Αγαπητοί Υδροχόοι, φαίνεται πως επιθυμείτε να πνεύσει αέρας αλλαγής και νέων δραστηριοτήτων σε όλους τους τομείς της ζωής σας. Θέλετε να δείξετε ρομαντισμό στο ταίρι σας, να κάνετε μαζί πράγματα που θα σας φέρουν πιο κοντά και θα δώσουν αέρα αλλαγής στην καθημερινότητά σας. Διώξτε τη ρουτίνα από όλες σας τις σχέσεις και φροντίστε να περάσετε καλά με ό, τι κι αν ασχοληθείτε. Αυτή η διαδικασία θα σας κάνει να νιώσετε ιδιαίτερα δημιουργικοί αλλά και σίγουροι για τον εαυτό σας.

Ιχθύς

Αγαπημένοι μου Ιχθύες, θα θελήσετε να ασχοληθείτε με την ερωτική σας ζωή σήμερα και θα είστε άκρως ρομαντικοί. Θα θελήσετε να εκφράσετε τα συναισθήματά σας και θα δώσετε με τη συμπεριφορά σας χαρά και ευχαρίστηση στο ταίρι σας. Τώρα μπορείτε να νιώσετε σίγουροι στον έρωτα και να δείτε την ερωτική σας ζωή να αλλάζει. Η καθημερινότητά σας γεμίζει με πρωτοτυπία, δημιουργικότητα και ενθουσιασμό. Ελάτε κοντά με φιλικά σας πρόσωπα και με άτομα που αισθάνεστε ότι σας κατανοούν.

ladylike.gr


Σχολιάστε το άρθρο:

 

Διαβάστε ακόμα:

''Υποκρίνεσαι'': το νέο τραγούδι του Λούκα Γιώρκα και το αυτοβιογραφικό video clip

''Υποκρίνεσαι'': το νέο τραγούδι του Λούκα Γιώρκα και το αυτοβιογραφικό video clip

Ο αγαπημένος νεαρός λαϊκός τραγουδιστής, Λούκας Γιώρκας, παρουσιάζει το τρίτο κατά σειρά τραγούδι του με τίτλο ''Υποκρίνεσαι'', με την ετικέτα της νέας δισκογραφικής εταιρείας ...

περισσότερα

Δημοφιλέστερα Άρθρα

Τελευταία άρθρα

''Υποκρίνεσαι'': το νέο τραγούδι του Λούκα Γιώρκα και το αυτοβιογραφικό video clip
Ο αγαπημένος νεαρός λαϊκός τραγουδιστής, Λούκας Γιώρκας, παρουσιάζει το τρίτο κατά σειρά τραγούδι του με τίτλο ''Υποκρίνεσαι'', με την ετικέτα της νέας δισκογραφικής εταιρείας ...  
H τάση στα παντελόνια που κάποτε μας έκανε να διστάζουμε τώρα έγινε η αγαπημένη μας
Μοιάζει να έχουν περάσει αιώνες από τότε που το σετ της μόδας είχε εθιστεί στο χρωματιστό denim. Για πολύ καιρό, η προσοχή μας έχει ...  
«Fisherman’s Cap»: Από την Ύδρα στις παγκόσμιες πασαρέλες!
  Δυναμική εμφάνιση έκαναν φέτος τα καπέλα και ιδιαίτερα το λεγόμενο «Fisherman’s Cap» το οποίο θα συνεχιστεί να φιγουράρει και την καλοκαιρινή σεζόν. Οι ...  
Σχολικές Εξετάσεις: Συμβουλές «επιβίωσης» από την Ένωση «Μαζί για το Παιδί»
Για μια ακόμη χρονιά, χιλιάδες μαθητές και μαζί μ’ αυτούς και οι οικογένειες τους δοκιμάζονται ψυχολογικά από τη διαδικασία των ενδοσχολικών και πανελλαδικών ...  
''Γαλακτοφέτες'' by Akis Petretzikis
Συστατικά Για το παντεσπάνι 3 αυγά 150 γρ. κρυσταλλική ζάχαρη 1 κ.σ. εκχύλισμα βανίλιας 70 γρ. νερό ή υγρή σόδα 60 γρ. λιωμένο βούτυρο 80 γρ. αλεύρι ...