Αρχική | Διατροφή | Συνταγές | Αλμυρά | Κρέας | συνταγή: κοτολέτες μοσχαριού μιλανέζ

συνταγή: κοτολέτες μοσχαριού μιλανέζ

13 Μαϊου 2012
συνταγή: κοτολέτες μοσχαριού μιλανέζ

Τα υλικά για τη συνταγή:

1 κιλό κοτολέτες μοσχαριού
βούτυρο ή λάδι
αλάτι, πιπέρι
αυγό χτυπημένο
γαλέτα

Διαδικασία:

Χτυπάτε ελαφρά τις κοτολέτες για να ανοίξουν και τις βυθίζετε σε βούτυρο λιωμένο ή σε λάδι. Τις πασπαλίζετε με αλάτι και πιπέρι. Βάζετε σ' ένα πιάτο αρκετή παρμεζάνα τριμμένη. Σ΄ ένα πιάτο χτυπάμε δύο αυγά με μια κουταλιά νερό και σε ένα άλλο τρίτο πιάτο έχετε τη γαλέτα.

Βυθίζετε πρώτα τις κοτολέτες στην παρμεζάνα και στη συνέχεια στο αυγό. Τις τυλίγετε στη γαλέτα και τις τηγανίζετε με βούτυρο ή λάδι σε μέτρια φωτιά επί 5 λπτά και απο τις δυο μεριές. Τις σερβίρετε με σάλτσα ντομάτας ή κέτσαπ.

sidagi.gr


Σχολιάστε το άρθρο:

 

Διαβάστε ακόμα:

  • image

    Τα υλικά για τη συνταγή: 1 1/2 κ. μοσχάρι σπάλα ή ελιά ή χτένι Ελαιόλαδο1 φλ. λευκό ή κόκκινο ξηρό κρασί 1 ξερό φύλλο δάφνης ή 1 κλωνάρι ...
  • image

    Χοιρινά παϊδάκια καραμελωμένα με bbq sauce και ζεστή πατατοσαλάτα από την Αργυρώ Μπαρμπαρίγου Υλικά συνταγής 1 κιλό χοιρινά παϊδάκια Για τη μαρινάδα 2 ...
  • image

    Τα υλικά για τη συνταγή: Ψαρονέφρι φιλεταρισμένο 100 γρ. ροκφόρ 1 μικρή κρέμα γάλακτος μανιτάρια φρέσκα 1 ξερό κρεμμύδι 1 φλυτζάνι ζωμό βοδινού Αλάτι, πιπέρι Φασκόμηλο Διαδικασία: Θωρακίζουμε τα φιλετάκια και από τις δύο πλευρές ...

''Υποκρίνεσαι'': το νέο τραγούδι του Λούκα Γιώρκα και το αυτοβιογραφικό video clip

''Υποκρίνεσαι'': το νέο τραγούδι του Λούκα Γιώρκα και το αυτοβιογραφικό video clip

Ο αγαπημένος νεαρός λαϊκός τραγουδιστής, Λούκας Γιώρκας, παρουσιάζει το τρίτο κατά σειρά τραγούδι του με τίτλο ''Υποκρίνεσαι'', με την ετικέτα της νέας δισκογραφικής εταιρείας ...

περισσότερα

Δημοφιλέστερα Άρθρα

Τελευταία άρθρα

''Υποκρίνεσαι'': το νέο τραγούδι του Λούκα Γιώρκα και το αυτοβιογραφικό video clip
Ο αγαπημένος νεαρός λαϊκός τραγουδιστής, Λούκας Γιώρκας, παρουσιάζει το τρίτο κατά σειρά τραγούδι του με τίτλο ''Υποκρίνεσαι'', με την ετικέτα της νέας δισκογραφικής εταιρείας ...  
H τάση στα παντελόνια που κάποτε μας έκανε να διστάζουμε τώρα έγινε η αγαπημένη μας
Μοιάζει να έχουν περάσει αιώνες από τότε που το σετ της μόδας είχε εθιστεί στο χρωματιστό denim. Για πολύ καιρό, η προσοχή μας έχει ...  
«Fisherman’s Cap»: Από την Ύδρα στις παγκόσμιες πασαρέλες!
  Δυναμική εμφάνιση έκαναν φέτος τα καπέλα και ιδιαίτερα το λεγόμενο «Fisherman’s Cap» το οποίο θα συνεχιστεί να φιγουράρει και την καλοκαιρινή σεζόν. Οι ...  
Σχολικές Εξετάσεις: Συμβουλές «επιβίωσης» από την Ένωση «Μαζί για το Παιδί»
Για μια ακόμη χρονιά, χιλιάδες μαθητές και μαζί μ’ αυτούς και οι οικογένειες τους δοκιμάζονται ψυχολογικά από τη διαδικασία των ενδοσχολικών και πανελλαδικών ...  
''Γαλακτοφέτες'' by Akis Petretzikis
Συστατικά Για το παντεσπάνι 3 αυγά 150 γρ. κρυσταλλική ζάχαρη 1 κ.σ. εκχύλισμα βανίλιας 70 γρ. νερό ή υγρή σόδα 60 γρ. λιωμένο βούτυρο 80 γρ. αλεύρι ...