Αρχική | Διατροφή | Συνταγές | Tip για φρέσκα βότανα

Tip για φρέσκα βότανα

13 Μαρτίου 2013
Tip για φρέσκα βότανα

Υλικά

Ελαιόλαδο
Παγοθήκη
Βότανα ψιλοκομμένμα (θυμάρι, δεντρολίβανο, άνηθος κτλπ)


Εκτέλεση

Διαλέξτε μια καθαρή και στεγνή παγοθήκη. Στη συνέχεια πλένετε και ψιλοκόβετε τα βότανα. Με χαρτί κουζίνας στεγνώνετε τα βότανα και τα τοποθετείτε ψιλοκομμένα μέσα στις παγοθήκες. Έπειτα γεμίζετε τις παγοθήκες με ελαιόλαδο μέχρι να καλύψει τα βότανα και μετά αποθηκεύετε στη κατάψυξη.

Με αυτό τον τρόπο κάθε φορά που θα θελήσετε να βάλετε φρέσκα βότανα στο φαγητό σας, δεν έχετε παρά να ρίξτε το "παγάκι λαδιού με βότανα" στο φαγητό που μαγειρεύετε.

Σχολιάστε το άρθρο:

 

Διαβάστε ακόμα:

''Υποκρίνεσαι'': το νέο τραγούδι του Λούκα Γιώρκα και το αυτοβιογραφικό video clip

''Υποκρίνεσαι'': το νέο τραγούδι του Λούκα Γιώρκα και το αυτοβιογραφικό video clip

Ο αγαπημένος νεαρός λαϊκός τραγουδιστής, Λούκας Γιώρκας, παρουσιάζει το τρίτο κατά σειρά τραγούδι του με τίτλο ''Υποκρίνεσαι'', με την ετικέτα της νέας δισκογραφικής εταιρείας ...

περισσότερα

Δημοφιλέστερα Άρθρα

Τελευταία άρθρα

''Υποκρίνεσαι'': το νέο τραγούδι του Λούκα Γιώρκα και το αυτοβιογραφικό video clip
Ο αγαπημένος νεαρός λαϊκός τραγουδιστής, Λούκας Γιώρκας, παρουσιάζει το τρίτο κατά σειρά τραγούδι του με τίτλο ''Υποκρίνεσαι'', με την ετικέτα της νέας δισκογραφικής εταιρείας ...  
H τάση στα παντελόνια που κάποτε μας έκανε να διστάζουμε τώρα έγινε η αγαπημένη μας
Μοιάζει να έχουν περάσει αιώνες από τότε που το σετ της μόδας είχε εθιστεί στο χρωματιστό denim. Για πολύ καιρό, η προσοχή μας έχει ...  
«Fisherman’s Cap»: Από την Ύδρα στις παγκόσμιες πασαρέλες!
  Δυναμική εμφάνιση έκαναν φέτος τα καπέλα και ιδιαίτερα το λεγόμενο «Fisherman’s Cap» το οποίο θα συνεχιστεί να φιγουράρει και την καλοκαιρινή σεζόν. Οι ...  
Σχολικές Εξετάσεις: Συμβουλές «επιβίωσης» από την Ένωση «Μαζί για το Παιδί»
Για μια ακόμη χρονιά, χιλιάδες μαθητές και μαζί μ’ αυτούς και οι οικογένειες τους δοκιμάζονται ψυχολογικά από τη διαδικασία των ενδοσχολικών και πανελλαδικών ...  
''Γαλακτοφέτες'' by Akis Petretzikis
Συστατικά Για το παντεσπάνι 3 αυγά 150 γρ. κρυσταλλική ζάχαρη 1 κ.σ. εκχύλισμα βανίλιας 70 γρ. νερό ή υγρή σόδα 60 γρ. λιωμένο βούτυρο 80 γρ. αλεύρι ...