Μοιάζει να έχουν περάσει αιώνες από τότε που το σετ της μόδας είχε εθιστεί στο χρωματιστό denim. Για πολύ καιρό, η προσοχή μας έχει στραφεί στο κλασικό μπλε τζιν, στις vintage και πιο φυσικές αποχρώσεις. Δεδομένου ότι αυτά τα κλασικά στυλ πηγαίνουν με σχεδόν τα πάντα στις ντουλάπες μας, είναι λογικό να είμαστε απρόθυμες να τα αντικαταστήσουμε με κάτι διαφορετικό. Αλλά μόλις αρχίσουμε να συνειδητοποιούμε ότι έχουμε φτάσει στην τέταρτη (ή πέμπτη) φορά που τα φοράμε σε μια εβδομάδα αναπόφευκτα αρχίζουμε να νιώθουμε βαριεστημένες.


Έτσι, πιάνουμε τον εαυτό μας να επανεξετάζει τις χρωματιστές επιλογές στα denim. Αρχικά παραδεχόμαστε ότι είμαστε αρκετά σκεπτικές, μόλις όμως είδαμε μερικά από τα αγαπημένα μας brands να προσφέρουν φρέσκα και ενδιαφέροντα στυλ, αρχίσαμε να δίνουμε προσοχή.
Αντί των skinny στυλ του παρελθόντος, τώρα βλέπουμε cropped ψηλόμεσες επιλογές  που μοιάζουν λίγο πιο μοντέρνες και κολακευτικές. Αλλά ακόμη και τα χρωματιστά denim σορτς και οι φούστες μπορούν έχουν ενδιαφέρον όταν συνδυάζονται με κλασικά τοπ και τα σωστά αξεσουάρ.

Δείτε εδώ μερικά από τα κομμάτια που ξεχωρίζουμε:

Rejina Pyo

Zara

Zara

J.Brand

Zara

 

Πηγή: marieclaire.gr